196291
Książka
CD
W koszyku
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin : domowy wyrób kiełbasy / Bernhard Gahm ; tłumaczenie Renata Mac - Warszawa ; Konstatncin-Jeziorna : Wydawnictwo Rea-SJ, dr. 2019. - 124, strony : ilustracje kolorowe. ; 24 cm + 1 dysk optyczny (CD-ROM).
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.Ponad 100 zdjęć oraz:* informacje na temat urządzeń i dodatków,* dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,* wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,* porady pozwalające unikać błędów.Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.
Status dostępności:
Wypożyczalnia dla dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginalny.: Fleisch pökeln und räuchern : von Schinken bis Spareribs, 2011
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej