199620
Książka
W koszyku
Autorka, amerykańska specjalistka od słodkich wypieków, ujawnia wszystkie sekrety ozdabiania i atrakcyjnego podawania tortowych słodkości! Obejmuje takie zagadnienia, jak niezbędne wyposażenie, wykładanie form, przepisy na pyszne ciasta (m.in. przepisy odpowiednie dla osób cierpiących na alergie i nietolerancje pokarmowe) oraz instrukcje krok po kroku, jak dekorować ciasta na dziesiątki sposobów. Poznasz tajniki pracy z marcepanem i lukrem, opanujesz takie techniki, jak karbowanie, wycinanki i wyciskanie wzorów. A gdy nabierzesz wprawy, możesz się zabrać za przepiękne piętrowe torty! Dowiesz się, jak je przechowywać, transportować i porcjować.
Status dostępności:
Wypożyczalnia dla dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginalny :.: Cake decorating basics : techniques and tips creating beautiful cakes, 2007
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej