196291
Status dostępności:
Czytelnia dla dorosłych - wypożyczenie krótkoterminowe
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 663/664:614.3:658.56 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca prac współwydanych
Higiena żywności
Żywność-jakość
Prawo żywnościowe (UE, światowe, polskie)
Systemy zapewniania jakością i zarządzania jakością (GHP i GMP)
Kontrola higieniczno-sanitarna zakładów żywnościowych w Polsce
Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontrolny
System HACCP
Jakość zdrowotna żywności
Zdrowa żywność
Zatrucia pokarmowe
Mikrobiologia żywności
Pasożyty chorobotwórcze dla człowieka wystepujące w żywnosciWymagania sanitarne pomieszczeń związanych z produkcją żywności i żywieniem zbiorowym
Żywienie zbiorowe-wymagania sanitarne pomieszczeń
Żywność-badania lekarskie pracowników
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej